Gæstebog

Min gæstebog

9. oktober 2018

En oase af nærvær, tid, ro, refleksion og en del konkrete muligheder for at ændre måden at tænke på, øge overskuddet og sænke stressniveauet. Mit liv, mit valg og jeg vælger livsglæde Nu.

Beth

25. september 2018

Jeg havde i en længere periode oplevet at være i en tilstand af tristhed og træthed. Det var sådan jeg bedst selv kunne beskrive det. Jeg havde ikke lyst til livet og søgte på opfordring læge. Der tog jeg en depressionstest, som resulterede i en depressiv tilstand. Jeg havde oplevet at starte forskellige jobs, som jeg slet ikke kunne være i. Jeg kunne ikke sove om natten og det hele gik bare i en ond ring for mig. Jeg syntes jeg havde en masse at være taknemmelig for, men jeg mente ikke at have noget at byde ind med, hverken arbejdsmæssigt eller i mine private relationer. Jeg blev mere og mere indesluttet og havde faktisk ofte tanker om selvmord.

Da jeg startede forløbet op med Mona, havde jeg svært ved at sætte ord på hvad der var årsag til min tristhed.

Vi fik os pejlet ind på noget der kunne minde om sagens kerne. Jeg havde over en årrække været udsat for og udsat mig selv for, stressende situationer og livsbetingelser. Min krop og mit sind var i alarmberedskab og var ved at give op.

Ved hjælp af forskellige værktøjer, tog jeg, sammen med Mona, eet skridt ad gangen. Jeg blev meget fan af meditation og mono tasking. Jeg måtte forholde mig til mine værdier og tage udgangspunkt i dem. Det hjalp mig meget at blive bevidst om mine begrænsninger og at angribe hverdagen med de værktøjer, Mona gav mig.

Efter 5 sessioner, kunne jeg på egen hånd arbejde videre med mig selv og når jeg sommetider går i selvsving og falder tilbage i mit gamle tankemønster, så ringer jeg til Mona og hun minder mig om værktøjerne.

Jeg er klar over at jeg skal passe på mig selv og at jeg ikke længere kan helt den samme mængde af aktiviteter som jeg kunne engang, men jeg er blevet et glad menneske igen. Faktisk er jeg tit lykkelig og jeg er taknemmelig for den hjælp jeg lod Mona give mig.

Stress er noget forbistret møg og det er så vigtigt at tage sig selv alvorlig. Det gør jeg nu og jeg lytter på min krops signaler.

Tak fra Mai Britt

5. juni 2018

Mona har gennem sin uddannelse til stressterapeut brugt mig som prøvekanin. Hun har lært mig gode meditationsteknikker, som jeg kan bruge, når jeg mærker at livet går for hurtigt.
Hun har mine varmeste anbefalinger.

Pia

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig i dag