Om mig

Jeg fandt vejen til mig selv igen

Gik rundt i en osteklokke

Da jeg var allermest stressramt gik jeg rundt i en osteklokke. Jeg kunne ikke føle nogen rigtig lykke mere.

Jeg havde elsket mit tidligere job og havde givet mig selv 110% i det og nu var jeg blevet forflyttet til et andet job. Jobbet var meget psykisk krævende og jeg blev mere og mere træt og indadvendt. Jeg orkede ikke at tale med nogen. Jeg kunne ikke tage mig sammen til at få lavet andet end lige det aller aller allermest vigtige. Bunker blev udskudt og når endelig jeg havde fri kunne jeg have en intention om at det var dagen hvor jeg nok skulle få gjort en masse. Men når dagen kom var jeg som regel meget træt og orkede intet. Jeg prøvede at komme i gang men det endte altid med at jeg havde gang i 4-5 forskellige ting på en gang.

Svært ved at blive i tingene

Jeg havde utrolig svært ved at blive i tingene. I mit hoved var jeg altid videre, og jeg kunne være ved at hænge tøj op, tømme opvaskemaskine, tage sengetøj af og fundet rent som skulle på ja listen af to do jobs var lang og når aften var omme havde jeg måske kun fået tømt opvaskemaskinen, hængt tøj op og lagt rent på sengen… støvet lå stadig, der trængte stadig til at blive støvsuget, badeværelset skulle have været rengjort. Jeg skældte ofte ud på børnene. Var irriteret over de bittesmå ting, og kunne igen og igen høre mig selv råbe ad dem; hvorfor er det I ikke lige kan rydde op efter jer selv, kom nu skynd dig/ jer nu. Og når de ønskede at kramme var det max i 5 sekunder, for jeg kunne ikke holde ud at stå så stille, og jeg havde jo heller ikke tid til det, for der var jo så meget jeg skulle nå!!!
Min arbejdssituation blev værre og værre. Jeg oplevede en masse frustrationer over noget som var uden for min beslutning. Jeg følte mig ikke mødt af min tidligere leder og havde følelsen af at være en kastebold. Jeg blev i den grad udfordret på mine værdier i arbejdet og det endte med at jeg bare måtte væk. Jeg var heldig at få et vikarjob, og jeg opsagde mit faste trygge job for et vikarjob uden nogen form for sikkerhed, hvis jeg blev syg.

Vigtig beslutning

Det nye arbejde var heller ikke lykken. Jeg traf en beslutning om at tage terapeutuddannelse. Via AMSI forløbet på uddannelsen blev jeg meget klogere på mig selv. Jeg fandt ud af hvor lidt jeg sagde ja til mig selv, hvor meget jeg var en pleaser, og jeg fik redskaber til at ændre det.

Nu er jeg færdiguddannet stressterapeut, og jeg er klar til at hjælpe dig ud af stress.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig i dag